קוביה בתמזה

10 באפריל 2018

The presence of the Desert cube is similar to river Thames at past times: it verifies climates, behaviors and traditions;

It brings to London foreign gestures and distanced landscapes without the risk of losing its nature.

In that sense, the desert cube is a self sufficient structure- A microcosm fed by its own contrast.

Our design approach was to create a temporary experience within a strict form:

At dock, the gallery fuels itself with people and a blast of air which formats the cycle in a sandstorm.

As the gallery moves, the sand flows down softly through the double-glazed glass facades to divide the structure horizontally:

A lower interval space allowing an appropriate environment for exhibitions / conferences, and a top extrovert space for observation.

In between is a level for intermediate functions revolving around an enlarged hourglass.

תגיות: ,

error: Content is protected !!